+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Accountant startup in Eindhoven

Startup en op zoek naar een accountant in Eindhoven? We ondersteunen je graag met meer dan alleen boekhouding en belastingaangiften.

sf

Jouw belang is onze prioriteit!

  Voor ondernemers!

" Een startup is uitdaging. We helpen je graag alle puzzelstukjes op de juiste plek leggen. "
bedrijfsadviseur Niklas Plasmans
Niklas Plasmans
Partner

Ervaringen van klanten
en praktijkvoorbeelden

Laat je overtuigen

5/5

Meerwaarde zonder extra kosten

Als adviseur in Eindhoven leveren we diverse diensten, waaronder accounting en zaken omtrent belastingen. We gaan erg ver om onze klanten maximaal te ondersteunen. Om jouw administratieve werkzaamheden te optimaliseren maken we gebruik van de nieuwste boekhouding software. Daarmee kunnen we de administratieve in vergaande mate automatiseren. Daar houdt het voor ons echter nog niet op. Ook staan we je graag bij met het realiseren van een snellere en constantere groei van je onderneming. Door ook je bedrijfsvoering te analyseren en optimaliseren werken we samen aan nieuwe, hogere doelen, meer winst en een hogere waarde. In dit opzicht bieden we een totaalpakket dat onder meer ziet op finance, data-analyses, sales, operations en performance improvement.

Jouw belang is onze prioriteit

SALKIN Finance is een advieskantoor in Eindhoven dat is opgericht door Niklas Plasmans

 Ons doel is MKB’ers de ondersteuning bij hun financiële administratie te bieden die zij nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Dit doen we aan de hand van een innovatieve aanpak. Aan de ene kant automatiseren we administratieve processen. We beschikken over speciale software die het mogelijk maakt data direct, in een geautomatiseerd proces, te verwerken. Aan de andere kant analyseren we je bedrijfsvoering en werken we aan de optimalisatie daarvan. Onze consultancy legt eerst de focus op deze optimalisatie, om vervolgens de weg open te kunnen leggen voor de acceleratie van je onderneming.

  • Geautomatiseerde administratie met de tools en resources van een multinational
  • Specialisische kennis en veel ervaring
  • B, B, B&B – Begrijpelijk, Buitengewoon, Beloofd = Beloofd
  • Scherpe prijzen en interessante pakketten
  • Kostenneutrale en strategische adviseur voor je bedrijf
  • Een complementaire partner voor jouw onderneming

Accountant voor startup in Eindhoven gezocht om je te ondersteunen aan uit te besteden? SALKIN Finance is je graag van dienst. Naast administratieve werkzaamheden kun je ook gebruik maken van deskundig financieel advies en het doorgronden van je bedrijf. Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Bel dan gerust eens naar 040 2201946 of stuur je vraag of opmerking via het online contactformulier. Voor een indruk van onze tarieven kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Meer dan een Boekhouder

Starten met het waarom. Accounting, belastingen, financiering zijn niet het doel op zich. Zaken goed geregeld. Aangevuld met extra brainpower. We kijken naar jouw belang. Proactief, transparant en doelgericht.

Wat heb je eraan?
Optimale invulling van jouw behoefte

Je kiest voor SALKIN Finance omdat meerwaarde het vereiste is. Hierop zijn onze producten geënt.  

Volledig digitaal. Je hoeft alleen nog facturen in te sturen. De rest verzorgen wij. Omdat we eigenlijk alles geautomatiseerd hebben kunnen we je een goede prijs aanbieden. Je bespaart op administratieve kosten. Uit ervaring kunnen onze diensten werkzaamheden van tot wel 2 FTE’s opleveren. Accountant voor startup in Eindhoven maakt het mogelijk.

Binnen 6 weken na afloop van het jaar de jaarrekening in de mail. Weten waar je staat. Dat geldt overigens niet alleen voor de jaarrekening. Wij zijn eerder toekomstgericht en hechten meer belang aan managementrapportages. Deze leveren wij doorgaans binnen 3 werkdagen na afloop van de maand op. Accountant voor startup in Eindhoven maakt het mogelijk.

Fiscaal optimaal ondernemen. Je zakelijke en privé belangen perfect vertegenwoordigd. Aangifte btw oftwel omzetbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en de aangiften inkomstenbelasting verzorgen we graag voor je. Wanneer je niet met het doel bent gestart om de schatkist extra belastinginkomsten toe te laten komen, zetten we in op fiscaal optimaal ondernemen.

Heb je liquide middelen nodig om te investeren of je werkkapitaal te financieren? Wij helpen startups graag om de optimale financieringsmix samen te stellen. De financieringsaanvraag begeleiden we graag van a tot z. Kijk ook eens onder: financiering.

Wat maakt impact? Om dit vast te stellen is deugdelijke managementinformatie noodzakelijk. Jouw persoonlijke adviseur helpt data om te zetten in KPI’s. De voorspellende kracht uit budgetting en forecasting helpen je de juiste besluiten te nemen. Direct en simpel zicht op het presteren van je onderneming met de accountant voor startup in Eindhoven.

Welke winsten zijn te behalen met een op maat gemaakte aanpak op het gebied van werkkapitaal? Een hele boel. Vaak zijn relatief kleine ingrepen al voldoende om werkkapitaal vrij te maken. Met de accountant voor startup in Eindhoven maak je het mogelijk.

Een betrokken partner met de juiste expertise. Wie wil dat nou niet? Soms heb je iemand nodig om een belangrijk besluit te kunnen nemen. Onze CFO’s zijn met name van voordeel op de financiële vlakken. Het mooie aan onze service is de back office toevoeging. Heb je een vraagstelling waarin andere expertise vereist is, kunnen onze CFO’s terugvallen op een brede interne kennisscala van collega’s.  

Omarm de toekomst!

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?