Administratiekantoor Eindhoven | SALKIN Finance - Bedrijfsadvies - Accounting - Belastingen

Administratiekantoor Eindhoven

Wil jij de financiële administratieve werkzaamheden van je bedrijf uitbesteden aan een externe partij? Ben je gevestigd in omgeving Eindhoven en op zoek naar een administratiekantoor bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij Salkin Finance! Wij kunnen je ontzorgen bij je boekhouding werkzaamheden. Tevens verstrekken we belastingadvies. Onze dienstvelening gaat echter verder dan dat. Zo bieden we een extra service aan, waarbij we je niet alleen voorzien van advies en hulp bij financieel administratieve kwesties. Naast de normale administratieve en accounting werkzaamheden leveren we namelijk ook bedrijfsadvies op maat. Met je administratie in topvorm en kostenneutraal bedrijfsadvies op maat sla jij de weg in naar succes. Salkin Finance helpt je daar graag bij.

 

Geïnteresseerd in het inschakelen van Salkin Finance als jouw administratiekantoor te Eindhoven? Informeer gerust verder over onze dienstverlening door contact op te nemen via ons telefoonnummer: 040 2201946.

Kostenneutraal financieel en bedrijfsadvies

Als administratiekantoor in Eindhoven leveren we diverse diensten, waaronder accounting en zaken omtrent belastingen. We gaan erg ver om onze klanten maximaal te ondersteunen en ontzorgen. Om jouw administratieve werkzaamheden te optimaliseren maken we gebruik van de nieuwste boekhouding software. Daarmee kunnen we de administratieve in vergaande mate automatiseren. Daar houdt het voor ons echter nog niet op. Ook staan we je graag bij met het realiseren van een snellere en constantere groei van je onderneming. Door ook je bedrijfsvoering te analyseren en optimaliseren werken we samen aan nieuwe, hogere doelen, meer winst en een hogere waarde. In dit opzicht bieden we een totaalpakket dat onder meer ziet op finance, data-analyses, sales, operations en performance improvement.

Over ons administratiekantoor te Eindhoven

Salkin Finance is een administratiekantoor in Eindhoven dat is opgericht door Niklas Plasmans. Ons doel is MKB’ers de ondersteuning bij hun financiële administratie te bieden die zij nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Dit doen we aan de hand van een innovatieve aanpak. Aan de ene kant automatiseren we administratieve processen. We beschikken over speciale software die het mogelijk maakt data direct, in een geautomatiseerd proces, te verwerken. Aan de andere kant analyseren we je bedrijfsvoering en werken we aan de optimalisatie daarvan. Onze consultancy legt eerst de focus op deze optimalisatie, om vervolgens de weg open te kunnen leggen voor de acceleratie van je onderneming.

 

  • Geautomatiseerde administratie met de tools en resources van een multinational
  • De expertise en het inzicht van een accountant in Eindhoven
  • Specialisische kennis en veel ervaring
  • B, B, B&B – Begrijpelijk, Buitengewoon, Beloofd = Beloofd
  • Scherpe prijzen en interessante pakketten
  • Wij leveren ook financieel advies & belasting advies
  • Kostenneutrale en strategische adviseur voor je bedrijf
  • Een complementaire partner voor jouw onderneming

Meer weten? Neem gerust contact op!

Een administratiekantoor in Eindhoven of omstreken gezocht om je financiële administratie aan uit te besteden? Salkin Finance is je graag van dienst. Naast administratieve werkzaamheden kun je ook gebruik maken van deskundig financieel advies en een doorgronding van je bedrijf. Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Bel dan gerust eens naar 040 2201946 of stuur je vraag of opmerking via het online contactformulier. Voor een indruk van onze tarieven kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact Opnemen Offerte Aanvragen Prijscalculator
Contact opnemen?
040 - 22 01 946
contact@salkinfinance.com