+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Administratie- kantoor eindhoven

Op zoek naar meer dan een administratiekantoor in Eindhoven? Boekhouding in Eindhoven in topvorm. Accounting is meer dan boekhouden. Kijk vooruit! Wil je de boekhouding van je bedrijf uitbesteden aan een boekhouder in Eindhoven? Kijk dan verder.

sf

Jouw belang is onze prioriteit!

  Voor ondernemers!

Wat heb je eraan?
Optimale invulling van jouw behoefte

Je kiest voor SALKIN Finance omdat meerwaarde het vereiste is. Hierop zijn onze producten geënt.  

Volledig digitaal. Je hoeft alleen nog facturen in te sturen. De rest verzorgen wij. Omdat we eigenlijk alles geautomatiseerd hebben kunnen we je een goede prijs aanbieden. Administratiekantoor in Eindhoven maakt het mogelijk.

Binnen 6 weken na afloop van het jaar de jaarrekening in de mail. Weten waar je staat. Administratiekantoor in Eindhoven maakt het mogelijk.

Fiscaal optimaal ondernemen. Je zakelijke en privé belangen perfect vertegenwoordigd. Aangifte btw oftwel omzetbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en de aangiften inkomstenbelasting verzorgen we graag voor je.

Heb je liquide middelen nodig om te investeren of je werkkapitaal te financieren? Administratiekantoor Eindhoven helpt je graag om de best passende financiering te verkrijgen.

Wat maakt impact? Om dit vast te stellen is deugdelijke managementinformatie noodzakelijk. Jouw persoonlijke adviseur helpt data om te zetten in KPI’s. De voorspellende kracht uit budgetting en forecasting helpen je de juiste besluiten te nemen. Direct en simpel zicht op het presteren van je onderneming met het administratiekantoor in Eindhoven.

Welke winsten zijn te behalen met een op maat gemaakte aanpak op het gebied van werkkapitaal? Een hele boel. Vaak zijn relatief kleine ingrepen al voldoende om werkkapitaal vrij te maken. Met administratiekantoor Eindhoven maak je het mogelijk.

Een betrokken partner met de juiste expertise. Wie wil dat nou niet? Soms heb je iemand nodig om een belangrijk besluit te kunnen nemen. Onze CFO’s zijn met name van voordeel op de financiële vlakken. Het mooie aan onze service is de back office toevoeging. Heb je een vraagstelling waarin andere expertise vereist is, kunnen onze CFO’s terugvallen op een brede interne kennisscala van collega’s.  

Administratiekantoor Eindhoven met tevredenheidsgarantie

Wil jij de financiële administratieve werkzaamheden van je bedrijf uitbesteden aan een externe partij? Ben je gevestigd in omgeving Eindhoven en op zoek naar een administratiekantoor bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij SALKIN Finance! Wij kunnen je ontzorgen bij je boekhouding werkzaamheden. Tevens verstrekken we belastingadvies. Onze dienstverlening gaat echter verder dan dat. Zo bieden we een extra service aan, waarbij we je niet alleen voorzien van advies en hulp bij financieel administratieve kwesties. Naast de normale administratieve en accounting werkzaamheden leveren we namelijk ook bedrijfsadvies op maat. Met je administratie in topvorm en kostenneutraal bedrijfsadvies op maat sla jij de weg in naar succes. SALKIN Finance helpt je daar graag bij.

Geïnteresseerd in het inschakelen van SALKIN Finance als jouw administratiekantoor te Eindhoven? Informeer gerust verder over onze dienstverlening door contact op te nemen via ons telefoonnummer: 040 2201946.

Betrokkenheid bij je onderneming

Met SALKIN Finance is een financiële vakman voor iedere onderneming bereikbaar. Volledig flexibel in te zetten. Wel zo makkelijk!

Je hebt direct behoefte aan hoogwaardige financiële en operationele ondersteuning? We vervullen binnen een week je behoefte. Volledig flexibel en met tevredenheidsgarantie. Geen gedoe en volledig flexibel! Direct en zolang je het nodig hebt.

Meerwaarde zonder extra kosten

Als administratiekantoor in Eindhoven leveren we diverse diensten, waaronder accounting en zaken omtrent belastingen. We gaan erg ver om onze klanten maximaal te ondersteunen en ontzorgen. Om jouw administratieve werkzaamheden te optimaliseren maken we gebruik van de nieuwste boekhouding software. Daarmee kunnen we de administratieve in vergaande mate automatiseren. Daar houdt het voor ons echter nog niet op. Ook staan we je graag bij met het realiseren van een snellere en constantere groei van je onderneming. Door ook je bedrijfsvoering te analyseren en optimaliseren werken we samen aan nieuwe, hogere doelen, meer winst en een hogere waarde. In dit opzicht bieden we een totaalpakket dat onder meer ziet op finance, data-analyses, sales, operations en performance improvement.

" Een echte partner zijn die luistert naar de behoeftes van clienten en het best passende advies levert. Daar doen we het voor! "
bedrijfsadviseur Niklas Plasmans
Niklas Plasmans
Partner

Jouw belang is onze prioriteit

SALKIN Finance is een administratiekantoor in Eindhoven dat is opgericht door Niklas Plasmans

 Ons doel is MKB’ers de ondersteuning bij hun financiële administratie te bieden die zij nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Dit doen we aan de hand van een innovatieve aanpak. Aan de ene kant automatiseren we administratieve processen. We beschikken over speciale software die het mogelijk maakt data direct, in een geautomatiseerd proces, te verwerken. Aan de andere kant analyseren we je bedrijfsvoering en werken we aan de optimalisatie daarvan. Onze consultancy legt eerst de focus op deze optimalisatie, om vervolgens de weg open te kunnen leggen voor de acceleratie van je onderneming.

  • Geautomatiseerde administratie met de tools en resources van een multinational
  • Specialisische kennis en veel ervaring
  • B, B, B&B – Begrijpelijk, Buitengewoon, Beloofd = Beloofd
  • Scherpe prijzen en interessante pakketten
  • Kostenneutrale en strategische adviseur voor je bedrijf
  • Een complementaire partner voor jouw onderneming

Een administratiekantoor in Eindhoven of omstreken gezocht om je financiële administratie aan uit te besteden? SALKIN Finance is je graag van dienst. Naast administratieve werkzaamheden kun je ook gebruik maken van deskundig financieel advies en het doorgronden van je bedrijf. Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Bel dan gerust eens naar 040 2201946 of stuur je vraag of opmerking via het online contactformulier. Voor een indruk van onze tarieven kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ervaringen van klanten
en praktijkvoorbeelden

Laat je overtuigen

5/5

Laat een bericht achter en we nemen binnen 24 uur contact op

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?