+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Administratiekantoor verkopen?

Of juist aankopen. Wij realiseren overnametransacties voor kantoorhouders. Onze procesbegeleiding is gericht op kwalitatief goede transacties. Uitgebreide markt- en sectorkennis tezamen met een doordacht plan van aanpak zorgt voor optimale voorwaarden.

In 3 stappen

 1. Analyseren
 2. Match
 3. Deal

Transparant naar je doel

Een duidelijke koers naar succes

1. Analyseren

In onze bedrijfsscan analyseren we bedrijfsdoelstellingen en de bedrijfssituatie. Daarbij kijken we kritisch naar bedrijfsprocessen en identificeren kansen en knelpunten.

De bedrijfsanalyse omvat onder andere een financiële analyse, strategische analyse en marktonderzoek.

Resultaten

Uit de bevindingen volgt een helder advies, gericht op de waarde van het bedrijf.

Wij presenteren onze resultaten. Daarbij bespreken we de beste strategie in verschillende scenario’s. 

Hoe sta je ervoor, waar wil je naartoe en hoe doe je dat?

Volg na de bedrijfsanalyse een van de twee routes:

2. Partner vinden

Ga je voor bedrijfsadvies dan ga je voor optimale resultaten

We gaan kansen optimaal benutten: je krijgt hulp en begeleiding bij het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Plus financieel advies, strategisch advies en fiscaal advies.

Bereken in de prijscalculator met hoeveel advies-uren we jouw bedrijfsvoering doelgericht kunnen verbeteren.

3. DEAL

Kies je voor de analyse, advies en Robo dan kun je gerust achteroverleunen

We stroomlijnen processen en optimaliseren de bedrijfsvoering. Je financiële administratie en belastingen zijn in optimale vorm: meer inzicht en gemak, minder kosten.

 • jaarrekening inclusief publicatie en de stukken voor de algemene vergadering van aandeelhouders
 • btw aangifte en opgaaf ICP
 • aangifte vennootschapsbelasting
 • aangifte inkomstenbelasting
 • loonadministratie

Gericht de beste waarde

met SALKIN Finance ​

SALKIN Finance heeft bewezen de best passende partners voor ons concept te vinden. Onze formule ziet toe op waardecreatie. Voor alle belanghebbenden. Dat hebben zij begrepen en stelt ons in staat verder te groeien.
M. Boeeelens
BANsO

Onze klanten aan het woord

Laat je overtuigen

5/5

Wanneer een bedrijfsanalyse?

Volg een duidelijke koers naar succes

Met een bedrijfsanalyse of bedrijfsscan werp je een kritische blik op operatie, belastingen en financiën. Je bedrijf doorlichten brengt je terug naar de basis: waar sta je en waar wil je naartoe.

Een doelgerichte strategie biedt inzicht en structuur. Zo kun je kansen zien en benutten. Het goed vormgeven van bedrijfsprocessen is de basis voor succesvol ondernemen. Met de kennis en informatie uit een bedrijfsanalyse kun je problemen oplossen en je bedrijfsvoering optimaliseren.

 • Bij het starten van je eigen bedrijf
 • Bij overname bedrijf
 • Bij stagnatie in groei
 • Bij financieringsvraag

Succes is geen toeval

Ondernemen is risico's nemen en beheersen ​

Ondernemen is doen. Loop je ergens tegenaan? Zoek iemand die kan meehelpen, sturen, adviseren. Iemand met een objectieve, kritische blik: een sparringpartner. Ben je ervan overtuigd dat het beter kan?

Kom langs, bel of mail en leg uit wat je wensen zijn, de uitdagingen en je verwachting.

Aan de hand van je probleemstelling en adviesvraag, maken wij een plan. We bieden vooraf een vaste prijs.

Bedrijfsanalyse en advies uitgelicht:

Inzicht in de prestaties van je onderneming

Een duidelijke visie en missie is de basis voor succes. Maar alleen als deze doordringt in alle bedrijfsprocessen. Gedeelde doelen zorgen voor focus en motivatie.

Het ontdekken, beschrijven en verbeteren van je doelstellingen is een voorwaarde voor groei en het beter kunnen controleren van je bedrijfsprocessen.

Met een interne en externe analyse komen sterke en zwakke kanten van de onderneming boven water. Belangrijk: je kas- of cashpositie. Doorlichting van je bedrijf biedt inzicht in kansen en bedreigingen.

 • In de interne bedrijfsanalyse onderzoeken we de financiële situatie, marketing en organisatie van je bedrijf. Dit is heel belangrijk in het beschrijven van je strategie. Is er in de strategie een duidelijke focus op bedrijfsdoelen?
 • In de externe bedrijfsanalyse onderzoeken we de kenmerken van de bedrijfsomgeving. We kijken naar concurrentie, bedrijfstak, distributie en afnemers. Hiermee kun je vraag en aanbod goed op elkaar afstemmen. Én inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Zo vorm je doelen voor de lange termijn.

In de situatieanalyse onderzoeken we ook de risico’s van ondernemen: het ondernemingsrisico.

De bedrijfsanalyse maakt inzichtelijk. Hiermee kun je jouw ondernemingswaarde berekenen en vergroten. 

Krijg inzicht in budgetten, inkomsten en uitgaven. De geheimen van een onderneming zijn vaak in de boekhouding te vinden. Wij beginnen met de gerealiseerde cijfers en scheppen een perspectief voor de toekomst

Uit een bedrijfsanalyse blijken kansen en knelpunten die groei tegenhouden. Pak die kansen. Wij ondersteunen met gericht bedrijfsadvies in het proces naar verbetering.

Hulp bij bedrijfsvoering en het organiseren en invoeren van verbeteringen hoeft niet veel te kosten.

Bereken kosten voor mijn bedrijf

We werken naar prestatie-indicatoren. Want meten is weten. Welke doelen je ook hebt – meer omzet maken, groeien, meer winst maken – SALKIN staat voor je klaar.

We maken ondernemingsdoelstellingen smart: specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden.

Het maakt niet altijd uit welke processen of systemen je gebruikt. Zolang je ze maar juist, volledig en op maat inricht.

Maak je processen efficiënter, dan haal je financieel voordeel: je kunt kosten besparen en zo concurrentievoordeel bereiken.

Met onze kennis van bedrijfsfinanciering, marketing, sales en brede economische en bedrijfskundige expertise helpen wij je bedrijfsprocessen optimaal inrichten. 

De jaarrekening inclusief de publicatie bij de kamer van koophandel is in de vaste maandelijkse prijs inbegrepen.

Als bedrijven onder de wettelijke controleplicht vallen, werken wij direct samen met de controlerend accountant. Je jaarrekeningproces verloopt efficiënt.

We verzorgen je belastingaangifte en wijzen proactief op fiscale voordelen.

Doordat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen bij de Belastingdienst, kunnen wij jouw belastingen zowel zakelijk als privé zo goed mogelijk inrichten.

Je moet belasting afdragen. Maar er is geen wet die je verplicht meer te betalen dan nodig!

Meer over belastingen

Accounting is in onze ogen veel meer dan boekhouden. Het is vooruitzien. Daar leggen wij dan ook de focus.

SALKIN Finance biedt naast hulp bij belasting ook software voor de financiële administratie. Gebruik van online boekhouden voorkomt fouten en bespaart tijd. 

Voorop lopen, vernieuwen en flexibel zijn maakt een succesvol ondernemer. Zo maak je van een noodzakelijk kwaad een effectieve management tool!

Naar administratie uitbesteden

Omarm de toekomst!

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?