Bedrijfsadvies & belastingadvies | SALKIN Finance - Bedrijfsadvies - Accounting - Belastingen

Bedrijfsadvies & belastingadvies

Bedrijfsadvies & belastingadvies

Wij gaan ver om onze klanten te ontzorgen. Het streven is een substantiële bijdrage aan de groei te leveren. Door onze brede expertise van financiën, sales, marketing en andere bedrijfskundige elementen bieden we ondernemingen de ondersteuning die je vaak alleen bij grotere organisaties ziet. We bieden advies en uitvoering op verschillende manieren:

 

Belasting advies in Eindhoven nodig? Neem contact met ons op en informeer verder over wat wij voor je kunnen betekenen. Salkin Finance is telefonisch bereikbaar via 040 2201946 en het online contactformulier

 

Verschillende aangelegenheden waar SALKIN Finance advies kan leveren.

 

Wij zijn bedrijfskundigen die strategisch meedenken. In de rol van bedrijfsadviseur staan we de ondernemer bij. Vanuit de bestaande situatie wordt de weg naar de optimale situatie uitgestippeld en bewandeld. SALKIN Finance helpt ondernemers organisaties optimaal vorm te geven. Dit betekent dat wij ondersteunen bij het realiseren van snellere en constante groei, hogere winsten een een hogere waarde. Klaar voor de volgende stap? Wij helpen je in de volgende versnelling! Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

Bedrijfsadvies & belastingadvies

Onze specialismen

Naargelang behoefte stellen wij een combinatie van onderstaande vakgebieden voor. Onze specialismen zijn bewust gekozen om onze klanten een totaalpakket naar succes te kunnen bieden.

 

Finance

Wij helpen ondernemers in het MKB een financiële strategie op te zetten die de onderneming naar een gezonde groei leidt. Samen naar een succesvolle toekomst!

 

Data-analyse

Data in combinatie met relevante analyses geeft bedrijven een concurrentievoordeel. Voor MKB bedrijven is het lastig data en strategische focus adequaat te verenigen. Wij verschaffen onze klanten de inzichten door data te analyseren, om zo concurrentievoordeel te creëren, de operatie effectiever en efficiënter in te richten en onderbouwde besluiten te kunnen nemen.

 

Sales

Klanten zijn de bron van groei. SF combineert kennis van de consumentenmarkt met praktische expertise van operatie en alle financiële, fiscale en economische aspecten. Daarnaast maakt onze aanpak gebruik van een concurrentieanalyse tool die waardevolle inzichten verschaft. Wij zijn de partner voor gezonde en organische groei.

Wij helpen onze klanten organische en winstgevende groei te realiseren met de focus op drie pijlers:

1. De ‘outside in’ benadering – inzicht in de behoeftes van je klant.

2. Een toegesneden klantenaanpak.

3. Interne optimalisatie voor een optimale interactie met bestaande en nieuw klanten.

 

Operations

Wij helpen onze klanten hun processen te optimaliseren door met een “Röntgenblick” de processen van alle bedrijfsonderdelen helder in beeld te krijgen en deze met elkaar te verbinden. Hierdoor worden overbodige handelingen en kosten geëlimineerd en bewezen effectieve methodes toegepast. De supply chain wordt daarnaast een strategisch wapen, waarmee actief en tijdig gereageerd kan worden op veranderende marktomstandigheden. Deze procesoptimalisatie leidt uiteindelijk tot snellere innovatie en slimmere investeringen.

 

Performance improvement

Winstgevendheid is cruciaal. Winstgevendheid kan worden verbeterd door omzetgroei of kostenreductie. SALKIN helpt om de juiste balans tussen deze componenten te vinden.

 

Contact Opnemen Offerte Aanvragen Prijscalculator
Contact opnemen?
040 - 22 01 946
contact@salkinfinance.com