+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Budget

Je hebt alles onder controle maar wilt geen administratieve rompslomp? Met SALKIN Robo, hebben wij de tool om je administratieve werkzaamheden uithanden te nemen. Deze app maakt gebruik van Robotic Accounting. Dat betekent dat je boekhouding voor 90% geautomatiseerd is. Hierdoor kunnen we een extra lage prijs bieden.

 

Alles geregeld en meestal goedkoper dan enkel de maandelijkse kosten van een boekhoudpakket!

 

Wij zijn adviseurs met kennis van de nieuwste boekhoudsoftware. Dat betekent dat wij de financiële administratie, maar ook de salarisadministratie, het factureren en aanmanen, de projectadministraties en tussentijdse cijfers, in de hoogste mate geautomatiseerd hebben. Dat is de randvoorwaarde om kostenneutraal bedrijfsadvies te kunnen verlenen. Als klant van SALKIN Finance ben je zeker van een boekhouding die voldoet aan de interne bedrijfsrichtlijnen als ook  financiële wet- en regelgeving en dat op de meest efficiënte wijze.

 

Salkin Finance helpt je graag met succesvol ondernemen. Een accountant in Eindhoven gezocht en meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust eens contact op via 0 40 2201946 of het contactformulier voor meer informatie!

 

Waarom SALKIN? Met jouw app alles geregeld!

 

 

Prijs

Het bovenstaande maandbedrag is een prijsindicatie en exclusief btw. Afhankelijk van het aantal mutaties, specifieke wensen en de gekozen werkwijze kunnen de bedragen voor de financiële administratie afwijken. Voor de loonadministratie rekenen wij een vast tarief van € 15,- (excl. btw) per maand en per werknemer. Loonportals voor werkgever en werknemer zijn inbegrepen.

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?