+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

CFO of controller gezocht?

Tijdelijk of vast! Altijd flexibele inzet!

interim CFO

Betrokkenheid bij je onderneming

Met de SF CFO Service is een financiële vakman voor iedere onderneming bereikbaar. Volledig flexibel in te zetten. Wel zo makkelijk!

Je hebt direct behoefte aan hoogwaardige financiële en operationele ondersteuning? Met SALKIN CFO en controlling service vervullen wij binnen een week je behoefte. Volledig flexibel en met tevredenheidsgarantie. Geen gedoe en volledig flexibel! Direct en zolang je het nodig hebt.

 

Concurrenten voor zijn en hogere winstgevendheid

De SF CFO Service is voor bedrijven die naar het volgende level willen. Klaar om de stappen te zetten die nodig zijn om doelen te bereiken. Ideeën hebben en deze willen omzetten in resultaat. Dit met power willen doen. Met de nodige efficiëntie en weloverwogen.

Maar wat wanneer je geen fulltime CFO nodig hebt? Valt specialistische kennis, betrokkenheid en de nodige flexibiliteit dan te combineren? Wij zeggen volmondig: Ja! Businessplannen samenstellen, investeringsbegrotingen opmaken, verschillende scenario’s doorrekenen? Maak gebruik van de flexibiliteit die je nodig hebt. 

 

Wanneer een flexibele CFO?

De meest voorkomende gevallen

Start-up

Een start up heeft niet altijd de middelen om een fulltime CFO aan te trekken. Meestal is een fulltime invulling ook nog niet nodig. In dat geval bieden wij uitkomst. Ga je avontuur in met voorlspelbare resultaten. 

Tijdelijke vervanging

Een tijdelijke vervanging nodig? Geen probleem. Ziekte- of zwangerschapsverlof ligt hier vaak aan te grondslag. Ook het overbruggen tussen een vertrekkende CFO bieden wij uitkomst. 

Groei

Je organisatie groeit maar een fulltime CFO is nog net een stap te ver. SALKIN Finance biedt ook hier uitkomst. We beginnen binnen een week. Wanneer het zover is, zoeken we actief mee naar een permanente oplossing. Bijkomend voordeel is dat je bij de werving een partner hebt die kan beoordelen of de benodigde capaciteiten bij je kandidaten aanwezig zijn.

Wat heb je eraan?
Optimale invulling van jouw behoefte

Je kiest voor SALKIN Finance omdat meerwaarde het vereiste is. Hierop zijn onze producten geënt.  

Focus op optimalisatie van de finance functie. De basis ligt in de huidige situatie. Vanuit hier gaan we naar de meest wenselijke. Benchmarking en een duidelijke visie op toekomstige resultaten. 

Wat maakt impact? Om dit vast te stellen is deugdelijke managementinformatie noodzakelijk. Onze CFO’s helpen data om te zetten in KPI’s. De voorspellende kracht uit budgetting en forecasting helpen je de juiste besluiten te nemen.

Welke winsten zijn te behalen met een op maat gemaakte aanpak op het gebied van werkkapitaal? Een hele boel. Vaak zijn relatief kleine ingrepen al voldoende om werkkapitaal vrij te maken. 

Een betrokken partner met de juiste expertise. Wie wil dat nou niet? Soms heb je iemand nodig om een belangrijk besluit te kunnen nemen. Onze CFO’s zijn met name van voordeel op de financiële vlakken. Het mooie aan onze service is de back office toevoeging. Heb je een vraagstelling waarin andere expertise vereist is, kunnen onze CFO’s terugvallen op een brede interne kennisscala van collega’s.  

Ervaringen van klanten
en praktijkvoorbeelden

Laat je overtuigen

5/5

Omarm de toekomst!

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?