Daarom SF | SALKIN Finance - Bedrijfsadvies - Accounting - Belastingen

Daarom SF

SALKIN Finance verleent kwalitatief hoogwaardig bedrijfsadvies zonder de exploitatie van de klant te belasten. Wij zijn de bedrijfsadviseur voor het midden- en kleinbedrijf. Ondersteuning bij de bedrijfsvoering met de kwaliteit van een gerenommeerde management consulting firm.  Omdat we je financiële administratie en belastingaangiften er gratis bij doen ben je verzekert van hoogwaardig advies en dat voor de prijs van een administratiekantoor.

Wij beseffen dat een langdurig verbonden strategisch adviseur vaak niet in de exploitatie van een MKB onderneming past. En dat is jammer, want juist langdurige betrokkenheid maakt een constructieve aanpak mogelijk. Daarom hebben wij een weg gezocht, en gevonden, die het mogelijk maakt de ondernemer te ondersteunen op strategisch niveau en dat zonder extra kosten. SALKIN Robo neemt de standaarddiensten zoals de financiële administratie grotendeels uit handen. Hierdoor blijft tijd om klanten proactief in hun bedrijfsvoering te ondersteunen.  

Om onze klanten op de beste wijze te kunnen bedienen gaan we met de tijd mee. Dat betekent dat wij onze diensten en tools blijven ontwikkelen en dat wij meegaan in de ontwikkelingen van de marktplaats en de maatschappij.

Wij zijn beter, sneller en goedkoper dan onze concurrenten door korte lijnen en vooral door een doelgerichte aanpak. Onze cultuur kenmerkt zich door een praktische kijk op dat wat ertoe doet.

Ons succes hangt af van het succes van onze klanten. SALKIN rekent een relatief laag standaardtarief en afhankelijk van de resultaten op vooraf vastgestelde KPI’s factureren wij onze meerwaarde. Klanten verzekeren zich hiermee van optimale dienstverlening, die erop gericht is om hen vooruit te helpen. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze dienstverlening.

Onze boodschap is dan ook: Bij SF krijg je een paraplu wanneer het regent en een zonnescherm wanneer de zon schijnt. Deze aanpak is de rode draad in al onze diensten.

Contact opnemen?
040 - 22 01 946
contact@salkinfinance.com