+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Tandprothetische praktijk Plasmans

SALKIN Finance betekent voor mij totale ontzorging en een enthousiaste sparringspartner die kritisch is en goede adviezen geeft.

De uitdaging: start en organisatie van je eigen bedrijf

Een jaar geleden ben ik mijn eigen tandprothetische Praktijk gestart. Dit was al jaren mijn droom maar ik keek op tegen alles wat erbij komt kijken. Ik vind mijn werk heel leuk maar ben niet zo sterk in administratieve en organisatorische taken. Daarnaast vind ik het ook helemaal geen leuke taken en houd ik me daar liever niet mee bezig. Dit zou dan ook een uitdaging worden als ik een eigen bedrijf heb.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen en ben ik voor mezelf begonnen. Omdat ik weet wat mijn valkuilen zijn ben ik al snel op zoek gegaan naar ondersteuning voor die dingen waar ik niet goed in ben.

De samenwerking: een flexibele en kritische partner

Ik was net gestart met mijn praktijk en merkte dat ik sommige dingen niet alleen kon. Omdat ik er te weinig van wist en omdat ik me graag met mijn werk bezig houd maar niet met alle zaken daar om heen.

In Niklas heb ik een betrouwbare partner gevonden die mij hierin ondersteunt en op sommige vlakken helemaal ontzorgt. Het fijne aan Niklas is dat hij meedenkt en zich de markt van de klant goed eigen weet te maken. Hij denkt mee, stelt kritische vragen en geeft passend advies.

De organisatie: een goede basis voor groei

TPP Plasmans heeft na een jaar 3 mensen in dienst. Het is een goedlopende praktijk die aan het groeien is. Op en duur wil ik een tweede vestiging openen. Niklas heeft mij geholpen om de organisatie goed in te richten. Hij had zich goed ingelezen en wist goed hoe de markt waarin in werk in elkaar zit. Ik vind hem betrouwbaar en betrokken.

Duidelijke communicatie en adviezen in besluitvorming

Een goede adviseur moet kritisch zijn en gevraagd en ongevraagd advies geven in duidelijke taal zodat de ondernemer hier direct mee aan de slag kan gaan.

SALKIN Finance heeft een positieve invloed gehad in onze besluitvorming. Hij heeft alle mogelijkheden besproken en overal de voor- en nadelen van uitgelegd en op basis daarvan een passend advies gegeven.

Betrokken en betrouwbaar

Aan Niklas heb ik een betrokken en eerlijke adviseur: hij is altijd bereikbaar en duidelijk in zijn communicatie, hij komt afspraken altijd na. Ik hoop dat de samenwerking zo blijft.

Boekhouding en advies

Doordat hij de boekhouding ook doet kan ik tijd besteden aan mijn vak. Ik heb niet de juiste professie om me hier in te verdiepen.

bedrijfsadviseur Niklas Plasmans
Niklas Plasmans
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?