+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Finance professional

Finance professional nodig? Flexibel inzetbaar. Expertise en backoffice service op maat. Je hebt geen fulltime finance professional nodig? Doe het parttime. 

Toekomstgericht naar succes

Een parttime finance professional biedt uitkomst. Volledig flexibel naar behoefte in te zetten.

Wat heb je eraan?
Optimale invulling van jouw behoefte

Je kiest voor SALKIN Finance omdat meerwaarde het vereiste is. Hierop zijn onze producten geënt.  

Focus op optimalisatie van de finance functie. De basis ligt in de huidige situatie. Vanuit hier gaan we naar de meest wenselijke. Benchmarking en een duidelijke visie op toekomstige resultaten. 

Wat maakt impact? Om dit vast te stellen is deugdelijke managementinformatie noodzakelijk. Onze CFO’s helpen data om te zetten in KPI’s. De voorspellende kracht uit budgetting en forecasting helpen je de juiste besluiten te nemen.

Welke winsten zijn te behalen met een op maat gemaakte aanpak op het gebied van werkkapitaal? Een hele boel. Vaak zijn relatief kleine ingrepen al voldoende om werkkapitaal vrij te maken. 

Een betrokken partner met de juiste expertise. Wie wil dat nou niet? Soms heb je iemand nodig om een belangrijk besluit te kunnen nemen. Onze CFO’s zijn met name van voordeel op de financiële vlakken. Het mooie aan onze service is de back office toevoeging. Heb je een vraagstelling waarin andere expertise vereist is, kunnen onze CFO’s terugvallen op een brede interne kennisscala van collega’s.  

Betrokkenheid bij je onderneming

Met een finance professional van SALKIN Finance heb je een vakman in dienst. Volledig flexibel in te zetten. Wel zo makkelijk!

Heb je behoefte aan hoogwaardige financiële en operationele ondersteuning? Plan online een belafspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Zoek je ondersteuning voor een eenmalige kwestie, als het doorrekenen van investeringsbeslissing, of juist voor langere projecten? Binnen 7 dagen hebben we de beste match qua adviseur voor je.

Altijd aangevuld met de backoffice service. Ligt een bepaald deelaspect niet in het expertisegebied van je adviseur, dan schakelt hij/zij een collega in om de beste oplossing voor je te vinden. Deze service is altijd in de prijs inbegrepen.

 

Time is money!

Efficient te werk gaan is voor ons capaciteiten optimaal benutten. Dat betekent ook wanneer je expertise nodig hebt maar niet in een fulltime dienstverband, je op maat bedient te worden. De SF CFO Service is voor bedrijven die naar het volgende level willen. Klaar om de stappen te zetten die nodig zijn om doelen te bereiken. Ideeën hebben en deze willen omzetten in resultaat. Dit met power willen doen. Met de nodige efficiëntie en weloverwogen.

Valt specialistische kennis, betrokkenheid en de nodige flexibiliteit te combineren? Ja! Businessplannen samenstellen, investeringsbegrotingen opmaken, verschillende scenario’s doorrekenen? Maak gebruik van de flexibiliteit die je nodig hebt. 

 

Wanneer een financial?

De meest voorkomende gevallen

Start-up

Een start up heeft niet altijd de middelen om een fulltime CFO aan te trekken. Meestal is een fulltime invulling ook nog niet nodig. In dat geval bieden wij uitkomst. Ga je avontuur in met voorlspelbare resultaten. 

Tijdelijke vervanging

Een tijdelijke vervanging nodig? Geen probleem. Ziekte- of zwangerschapsverlof ligt hier vaak aan te grondslag. Ook het overbruggen tussen een vertrekkende CFO bieden wij uitkomst. 

Groei

Je organisatie groeit maar een fulltime CFO is nog net een stap te ver. SALKIN Finance biedt ook hier uitkomst. We beginnen binnen een week. Wanneer het zover is, zoeken we actief mee naar een permanente oplossing. Bijkomend voordeel is dat je bij de werving een partner hebt die kan beoordelen of de benodigde capaciteiten bij je kandidaten aanwezig zijn.

Ervaringen van klanten
en praktijkvoorbeelden

Laat je overtuigen

5/5

Succestools

Google is één van de meest succesvolle bedrijven van de huidge tijd. Daarnaast stelt dit bedrijf een aantal mooie tools beschikbaar. Doe er je voordeel mee.

Finance professional nodig?

Laat een bericht achter of bel direct!

contact@salkinfinance.com

040 - 220 1946

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?