Financieel advies in omgeving Eindhoven | SALKIN Finance - Bedrijfsadvies - Accounting - Belastingen

Financieel advies Eindhoven

Wie zijn wij?

Salkin Finance is een organisatie gevestigd in Eindhoven die is opgericht door Niklas Plasmans. Wij verstrekken bedrijfs- en financieel advies in omgeving Eindhoven aan MKB’ers. Ons doel daarbij is om een zinnige bijdrage te kunnen leveren aan het behalen van de doelen van deze ondernemingen. We geloven in de voordelen van digitalisering en maken dan ook gebruik van de nieuwste software om financieel administratieve werkzaamheden te automatiseren. Door ook andere aspecten van de bedrijfsvoering te optimaliseren wordt de weg naar verdere groei zo wagenwijd opengelegd. Eerst optimaliseren, daarna accelereren.

 

Met Salkin Finance als je partner geniet je van diverse voordelen:

 

 • Geautomatiseerde administratie met de tools en resources van een multinational
 • Specialisische kennis en veel ervaring
 • B, B, B&B – Begrijpelijk, Buitengewoon, Beloofd = Beloofd
 • Scherpe prijzen en interessante pakketten
 • Kostenneutrale en strategische adviseur voor je onderneming
 • Een complementaire partner voor jouw bedrijf

Ja, ik wil financieel advies te Eindhoven!

Een externe partner gezocht die jouw onderneming in omgeving Eindhoven van financieel advies kan voorzien? Klinken zaken als snelle en constante groei, meer winst en een hogere waarde jou goed in de oren? Dan is Salkin Finance de partij voor jou. Neem gerust eens contact met ons op om verder te informeren over onze dienstverlening, of vraag om een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier of per telefoon: 040 2201946.

financieel advies Eindhoven

Over Salkin Finance

Geoptimaliseerde aspecten binnen de bedrijfsvoering zorgen voor concrete groeimogelijkheden. Dat is de filosofie van Salkin Finance. Wij zijn een bedrijf van boekhouders te Eindhoven dat net dat ene beetje extra aanbiedt: financieel advies en consultancy over de bedrijfsvoering, naast de reguliere boekhouding. Door jouw onderneming onder de loep te nemen onderzoeken we op welke vlakken jij nog verbeteringen door kan voeren. Zodra deze aspecten geoptimaliseerd zijn kan de onderneming verder groeien. Optimalisatie, acceleratie, meer winst en een hogere waarde: dat is waar Salkin Finance voor zorgt.

 • Geautomatiseerde boekhouding met de tools en resources van een multinational
 • Deskundigheid en veel ervaring
 • B, B, B&B – Begrijpelijk, Buitengewoon, Beloofd = Beloofd
 • Interessante pakketten en scherpe tarieven
 • Kostenneutrale en strategische consultancy voor ondernemingen
 • Complementaire partner

Ja, ik zoek een boekhouder in Eindhoven!

Wil jij een externe boekhouder in omgeving Eindhoven inschakelen die jouw financiële administratie kan verzorgen? Salkin Finance brengt jouw administratie weer in topvorm. Ook helpen we je graag met de verdere optimalisatie van je bedrijfsvoering. Voor meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaa via 040 2201946 en door middel van het online contactformulier.

Slider
Contact opnemen
Contact opnemen?
040 - 22 01 946
contact@salkinfinance.com