Financieren | SALKIN Finance - Bedrijfsadvies - Accounting - Belastingen

Financiert de bank je ambitie?

Je ziet kansen in de markt en hebt geld nodig om deze te verwezenlijken? Laat ons je helpen. Deel je ambitie en wij kijken samen hoe we deze droom kunnen verwezenlijken.

Financieringsbehoefte?

Neem vrijblijvend contact op!


Contact

Telefoon

+31 (0) 40 220 1946

E-Mail

contact@salkinfinance.com

Via de bank of alternatief?

Een bedrijfsfinanciering is maatwerk en hoort te passen bij jouw wensen en plannen. Bij voorbaat is dan ook niet te zeggen welke financieringsvorm het beste bij je past. De mogelijkheden zijn de laatste jaren fors uitgebreid. De banken voorzien met afstand de meeste financieringsbehoefte. Maar financieringsmogelijkheden zoals crowdfunding zijn in opkomst. De sector blijft innoveren. De mogelijkheden bij de diverse platforms worden steeds verder vergoot.

Van ondernemers, voor ondernemers

Enkel wanneer je zelf het ondernemersschap hebt leren kennen weet je wat dit betekent. De ambitie om je droom te verwezenlijken, de verantwoordelijkheid voor je naasten en andere betrokkenen maken bedrijfsfinanciering vaak complexer dan in eerste instantie gedacht.

 

Wij begrijpen dat! Medio 2018 hebben wij dit proces doorlopen. Voor meer informatie en de pitch zie: https://bit.ly/2r9BX5P.
Via het sinds 2012 grootste crowdfundingplatform: Geldvoorkaar.nl hebben wij onze plannen binnen enkele dagen gefinancierd.

Contact opnemen?
040 - 22 01 946
contact@salkinfinance.com