+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Financieringsbehoefte?

Neem vrijblijvend contact op!

Mkb bedrijfsfinanciering

Financiert de bank je ambitie?

Je ziet kansen in de markt en hebt geld nodig om deze te verwezenlijken? Laat ons je helpen. Deel je ambitie en wij kijken samen hoe we deze droom kunnen verwezenlijken.

Via de bank of alternatief?

Een bedrijfsfinanciering is maatwerk en hoort te passen bij jouw wensen en plannen. Bij voorbaat is dan ook niet te zeggen welke financieringsvorm het beste bij je past. 

De mogelijkheden zijn de laatste jaren fors uitgebreid. De banken voorzien met afstand de meeste financieringsbehoefte. Maar financieringsmogelijkheden zoals crowdfunding zijn in opkomst. De sector blijft innoveren. De mogelijkheden bij de diverse platforms worden steeds verder vergoot.

BEDRIJFSFINANCIERING
Meerdere wegen voeren naar Rome!

Banken zijn bij uitstek de grootste financier van het Nederlandse MKB. Een volledige aanvraag is de sleutel voor een succesvolle financieringsaanvraag. 

Voor meer informatie over waar de bank naar kijkt bij een aanvraag zie: Waar kijkt een bankier naar?

Crowdfunding groeit. Er zijn legio platforms. Maar welke is de juiste? Continuïteit is van wezenlijk belang. Laat je bijstaand door experts die vaker met het bijltje hebben gehakt.

Meer over onze werkwijze

Buiten de bovengenoemde manieren zijn er ook andere wegen. Investeerders, participatiemaatschappijen etc. 

Ervaringen van klanten
en praktijkvoorbeelden

Laat je overtuigen

5/5

De best passende financieringsoplossing

Je zoekt een partner die je ondersteunt bij je financieringsaanvraag? Dan ben je aan het juiste adres. We ondersteunen graag een volledige financieringsaanvraag te stellen. We dienen deze dan direct bij de best passende partijen in.  Dankzij onze digitale tools zijn onze oplossingen zeer goed betaalbaar. Direct contact over de mogelijkheden. Door op onderstaande button te klikken kun je direct een afspraak inplannen.

Omarm de toekomst!

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?