Home | SALKIN Finance - Bedrijfsadvies - Accounting - Belastingen

Adviseurs voor het MKB

Wat kunnen we voor je doen?

De combinatie van tech en mens

Organisatie optimaliseren0%

Omzet verhogen0%

Kosten verlagen0%

Winstoptimalisatie0%

De combinatie van tech en finance voor een optimale dienstverlening. Je kunt bij ons terecht voor Administratie, belastingen, financiering, interim oplossingen en advies op maat.

Als klant van SALKIN verzeker je je van focus op resultaat. Want daar gaat het om!

Wij zijn adviseurs en boekhouders voor het MKB. Onze missie is de vervulling van de behoefte van MKB bedrijven op de vlakken van accounting, belastingen en bedrijfsadvies. De juiste tools en de expertise zijn randvoorwaarden voor de realisatie van ambities.

Haal je het beste uit jouw organisatie? Ontvang vrijblijvend 3 tips voor het verbeteren van jouw bedrijfsvoering!

Overstappen is zo’n gedoe… Niet met onze overstapservice.

Accounting

Advies

financieel advies Eindhoven

Belastingen

Budget

De basis voor een kleine prijs!

Waarom SALKIN?

Slimme oplossingen

Innovatieve softwareoplossingen die de randvoorwaarden voor groei en verdere professionalisering zijn.

Duidelijke taal

Resultaat telt! Met toewijding voeren wij onze werkzaamheden op transparante wijze uit. Iedereen wil problemen opgelost zien worden. Hierbij hoort een praktische aanpak. Directe communicatie over mogelijkheden en valkuilen. Uiteraard met de benodigde professionele en ethische standaarden.

Inzicht

Wij helpen je beter presteren door de verzorging van livedata. Het verzorgen van je financiële administratie behoort tot onze standaard diensten. Dat geldt ook voor het opstellen van de jaarcijfers voor de externe doeleinden.

Naar het voorbeeldrapport?

Wat kost dat? Klik voor onze prijscalculator.

Advies op maat! De beste tools voor de administratie, jaarrekening, management dashboard en belastingaangiften.

Wij houden van samenwerken met bevlogen en ambitieuze ondernemers. Vakmensen die mogelijkheden creëren en lef tonen. Personen met ideeën die deze tot uitvoering brengen.

Brede inzichten en oplossingen voor de bedrijfsvoering

 

Digitalisering en mondialisering bepalen het gezicht van onze wereld. Het is een proces dat de horizon verbreedt door landen en bedrijven over de hele wereld met elkaar te verbinden. Dat kan zijn via handel, technologie of investeringen. Tijd en afstand wordt verkort door de snellere verplaatsing van personen, producten en de directe communicatie en verspreiding van ideeën.

Wij onderkennen dat en creëren hieruit kansen voor onze klanten. De kansen die in het buitenland liggen helpen we je graag definiëren. Vanuit daar helpen we een strategie te bepalen om deze in omzet te vertalen.

Van en voor ondernemers

 

Als accountant in Eindhoven staan wij los van accountantskantoren of administratiekantoren die zeggen te vernieuwen maar vastgeroest zijn in hun verdienmodel. Administratie en belastingaangiften behoren bij ons tot standaarddiensten die grotendeels geautomatiseerd zijn. Ons doel is om constructieve ondersteuning bij de bedrijfsvoering te bieden zodat jij je op de gestelde doelen kunt focussen.

Je partner in een efficiënte en vooral effectieve bedrijfsvoering met tools die op korte termijn forse winsten bewerkstelligen. Ieder ondernemer verdient maatwerk!

Download onze whitepaper over succesvol ondernemen

Tools voor succes

Volledige digitalisering en automatisering van werkzaamheden waar het wenselijk is. Hierdoor werk je efficiënt. Tools die je naar het volgende level helpen!

SALKIN Robo

SALKIN Docs

SALKIN Cloud

Kom jij ons team versterken?

Onze kernwaarden

Begrijpelijk0%
Buitengewoon0%
Beloofd is beloofd0%

Kom eens langs voor een kop koffie!

Interesse?


Contact

Telefoon

+31 (0) 40 2201946

E-Mail

contact@salkinfinance.com

Adres

Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

KVK-Nummer

69723524

BTW-Nummer

NL857984536B01
BECONNUMMER: 693789

BANK

NL45KNAB 0256 6322 86

Contact opnemen?
040 - 22 01 946
contact@salkinfinance.com