+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Previous slide
Next slide

Marktonderzoek

We brengen de markt van je onderneming in kaart. Zodat jij weet hoe je de concurrentie voor blijft. Je onderscheiden en op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Toets je businessmodel en markt!

bedrijfsstrategie

Een transparante koers voor je onderneming

Marktanalyse incl. trends

Marktgrootte, segmentatie, trends en best scorende elementen van het businessmodel.

SWOT Analyse

Een uitgebreide SWOT Analyse. Extra focus op de externe factoren. Uiterst geschikt voor je businessplan of financieringsaanvraag.

Concurrentieanalyse

Een concurrentieanalyse op maat. We brengen de top 10 spelers in kaart. Daarnaast leggen we je directe concurrenten onder her vergrootglas. Producten incl. propositie worden in een helder rapport uiteengezet.

Klantanalyse

Hoe staan je (potentiële) klanten tegenover je producten of diensten? Wel zo fijn om te weten.

salkin finance - flinke stappen vooruit
"Het is een proces wat dwars door je heen gaat. Binnen de organisatie houden we ons vooral bezig met het werk. Het mooie aan de scan is dat je een andere kant van de onderneming leert kennen. Je gaat analyseren en kijken waar het beter kan. Normaal gesproken is hier geen tijd voor. Je ziet waar je staat en stippelt uit waar je naartoe wilt. Op een gegeven moment merkte ik dat we niet altijd de juiste focus hadden op de zaken die er echt toe doen. Je staat echt weer met beide benen op de grond. Ik raad het ieder bedrijf om af en toe te doen."
Hans Janssen
HJV Vastgoed

Geen glazen bol. Wel de juiste tools!

Crisis of niet. Inzicht is in alle fasen essentieel. We helpen je graag
deze op een passende wijze vorm te geven.

Onze missie is het om MKB Nederland de tools te geven om succesvol te ondernemen. Inzicht verschaffen. Belastingen optimaal vormgeven. Passend financieren.

Waarom SALKIN Finance?

meerwaarde

We converteren kosten naar investeringen. We zijn betrokken bij je onderneming. Hanteren een variabele vergoeding. Geen meerwaarde? Geen bestaansrecht!

Online

Niet tijdgebonden. Je kunt altijd bij ons terecht. Buiten kantooruren maak je een ticket aan. We komen altijd binnen enkele uren bij je terug.

Support

Het belangrijkste is dat je een partner naast je weet die je op faire wijze behandelt en meedenkt.

Oké, maar hoe werkt dat dan?

  • Contact

    Neem contact met ons op. We brengen je wensen in kaart.

  • Offerte ontvangen en bestanden uploaden

    Je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat van ons. Hierin staat helder beschreven wat we voor je doen. Deze offerte kun je elektronisch ondertekenen. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een mail van ons. Hierin een bijlage met een checklist met de gegevens die we nodig hebben en een link naar je persoonlijke uploadsite.

  • Starten

    Zodra we de gegevens van je hebben ontvangen gaan we aan de slag voor je. Je ontvangt een planning met wanneer bepaalde zaken zijn afgehandeld.

Persoonlijk advies

Je kunt bij ons 24/7 terecht met al je vragen over zelfstandig ondernemen; je boekhouding, belastingen, financieel advies, noem maar op. Als we iets voor je uit moeten zoeken en dit valt buiten je pakket Ondernemers die bij ons geen service afnemen kunnen ook terecht voor advies. Ook hierbij geldt dat, als we iets voor je uit moeten zoeken, we vooraf een vaste prijs geven. Stel je vraag direct via ons contactformulier of plan een videogesprek. , dan geven we je vooraf een vaste prijs.

Ondernemen is leuk. Succesvol ondernemen is leuker. 

Ervaringen van cliënten en praktijkvoorbeelden

Laat je overtuigen

5/5

Omarm de toekomst!

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?