+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

De kosten van bedrijfsadvies voor jouw onderneming​

Met of zonder administratie en belastingen

1Prijs calculatie
2Contactgegevens
 • Elke ondernemingsvorm brengt verschillende vereisten met zich mee. De eenmanszaak is de meest simpele, zonder advies maar je financiële administratie en belastingen goed geregeld. Bij een bv hebben we ook te maken met een jaarrekening en aandeelhouders bijvoorbeeld. Dit beïnvloedt de hoogte van het aantal adviesuren en dus de prijs.
 • Bij een eenmanszaak/VOF neem je de eigenaar niet mee in de telling, bij de overige ondernemingsvormen wel. Het aantal personeelsleden bepaalt de prijs voor salarisadministratie. Je betaalt € 15 per werknemer voor het verwerken van de administratie en een online werkgever- en werknemersomgeving. Deze is ingericht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 • Een schatting van de omzet voldoet. Hiermee categoriseren wij de grootte van je onderneming.
 • Dit heeft geen invloed op de prijsberekening.
  Zelf boeken uitvinken als je de financiële administratie wilt uitbesteden. Het managementdashboard van SALKIN Robo geeft live inzicht in het presenteren van je onderneming. Denk aan winst- verlies rekening en debiteuren-crediteurenoverzicht. Met de managementrapportage heb je een tool op maat. We maken KPI's die je in staat stellen binnen enkele minuten verbanden in bedrijfsprestaties te zien. Een budget en rolling forecast hoort ook tot de mogelijkheden.
 • Prijsindicatie

  Maandelijks bedrag
  0
  Op basis van deze calculatie verwachten wij dat je 0 adviesuren per maand nodig hebt.
  In deze indicatie zijn de volgende diensten inbegrepen:

Bedrijfsadvies op maat

Salkin Finance is een bedrijfsadviesbureau. We adviseren mkb ondernemers in operatie, prestatie, financiën en fiscale vraagstukken. Dit doen we met behulp van data-analyse.

Met de bedrijfsanalyse ben je in staat je bedrijfsvoering te optimaliseren: vindt middelen die winstgevendheid ondersteunen en bijdragen aan blijvende groei en continuïteit.

Wij verdienen ons altijd terug doordat we accounting en belastingen optimaal invullen.

Een betrokken speler

Resultaat telt! Omdat wij hierin heel serieus zijn, weerspiegelen we dat in onze prijs.

Mkb adviseur Eindhoven

Een eerlijke prijs

Wij staan voor kwaliteit. Onze prestatieafhankelijke vergoeding verzekert je van het gewenste resultaat.

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?