Over ons | SALKIN Finance - Bedrijfsadvies - Accounting - Belastingen

Over ons

Wie we zijn

Waarom SALKIN?

SALKIN is opgericht met een missie. Het herdefiniëren van de markt voor accounting en fiscaliteit. Het is ons doel om MKB’ers de tools en expertise te verschaffen die normaliter enkel voor de grote ondernemingen zijn weggelegd. Het verschaffen van uitmuntende randvoorwaarden voor het verwezenlijken van grote ambities. Blijven innoveren in een prestatiegerichte ondernemerscultuur en nooit genoegen nemen met middelmatigheid.

Onze filosofie

Bij SALKIN laten we ons leiden door onze missie om een transformerende impact te hebben voor onze klanten en houden hierbij vast aan onze niet-aflatende toewijding om altijd het juiste te doen voor onze klanten, onze mensen en onze gemeenschappen.

Samen met onze klanten willen wij nieuwe normen van uitmuntendheid creëren die in potentie nieuwe standaarden in de respectieve industrieën kunnen stellen.

Mooi! Maar hoe ziet dat er in de praktijk voor mij uit?

Wij weten dat onze filosofie werkt. En deze is simpel: er is lef nodig om een echte partner voor ondernemers te zijn. Concreet betekent dat in onze ogen: Grijp de mogelijkheden die de digitalisering biedt, richt hierop je verdienmodel in en wendt de middelen aan om de juiste mensen, de juiste werkzaamheden te laten verrichten met als doel een relevante partner te zijn. Klanten die tevreden zijn worden onze ambassadeurs. Hoe bereiken we dat? Meerwaarde bieden zonder de exploitatie van onze klanten onnodig te belasten. Softwareoplossingen automatiseren dat wat kan. De juiste mensen voorzien de ondernemers van analyses en ondersteuning die het besluitvormingsproces een voedingsbodem geeft om de juiste beslissingen te nemen.

Passie, toewijding, praktisch en transparantie

Resultaat telt! Met toewijding voeren wij onze werkzaamheden op transparante wijze uit. Iedereen wil problemen opgelost zien worden. Hierbij hoort een praktische aanpak. Directe communicatie over mogelijkheden en valkuilen. Uiteraard met de benodigde professionele en ethische standaarden.

SALKIN?

SALKIN Finance is door Niklas Plasmans opgericht.

Ik ben ervan overtuigd dat veel ondernemers te weinig gebruik maken van tools en expertises die een verdere groei en professionalisering vormgeeft. Bij SALKIN leveren wij resultaten in plaats van alleen mooie rapporten. Hiervoor willen wij samen met onze klanten de wegen gaan die het mogelijk maken om beter dan de concurrentie te zijn. Samen vertalen wij ondernemersdoelstellingen in concrete acties en een optimale inrichting.

Contact opnemen?
040 - 22 01 946
contact@salkinfinance.com