Start up | SALKIN Finance - Bedrijfsadvies - Accounting - Belastingen

Start up

Oprichting van een start-up

Wat is er leuker dan een goed idee en deze om te zetten in een onderneming met impact? Volgens ons zijn er maar weinig dingen die dit evenaren of overtreffen. Bij de oprichting van een start-up komen een boel kijken. Bijvoorbeeld de financiering, het aantrekken van personeel, de inrichting van de interne organisatie etc. Wij gaan ver bij het ondersteunen van onze klanten. Het streven is een substantiële bijdrage aan de vormgeving en groei van ondernemingen te leveren. Door onze brede expertise van financiën, organisatie, marketing en sales en andere bedrijfskundige elementen bieden we start-ups de ondersteuning die je vaak alleen bij grotere organisaties ziet.

 

Vrijblijvend en persoonlijk advies over de best passende producten? Neem contact op en informeer verder over wat wij voor je kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 2201946 en het online contactformulier

 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Dat is helemaal afhankelijk van wat je behoefte is. Wij begeleiden technische start-ups waarbij de kennis van de founders voornamelijk op het product gericht is. Hierin kan deze groep vaak alomvattende hulp bij organisatorische en operationele bedrijfsaspecten gebruiken. Een andere start-up is weer meer op finance gericht (de zogenoemde FinTech). Omdat bij deze groep founders al vaak een grotere kennis van juist deze facetten omgaat, ondersteunen wij hier meer als aanvulling op de operatie en als klankbord betreffende de ontwikkelde producten.

Wij zijn bedrijfskundigen die strategisch meedenken. In de rol van bedrijfsadviseur staan we de ondernemer bij. Vanuit de bestaande situatie wordt de weg naar de optimale situatie uitgestippeld en bewandeld.

SALKIN Finance helpt ondernemers organisaties optimaal vorm te geven. Dit betekent dat wij ondersteunen bij het realiseren van snelle en constante groei, hogere winsten een een hogere waarde.

Klaar voor de volgende stap? Wij helpen je in de volgende versnelling!

Onze diensten zijn onder te verdelen in:

 

  • Advies
  • Accounting
  • Belastingen
  • Financieren
  • Interim oplossingen

 

Wij zijn in Eindhoven gevestigd maar dat wil uiteraard niet zeggen dat wij alleen vanuit deze plaats werken. Dus of je een start-up hebt of wilt oprichten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag, Venlo etc., we zijn graag behulpzaam.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

 

 

Contact Opnemen Offerte Aanvragen Prijscalculator
Contact opnemen?
040 - 22 01 946
contact@salkinfinance.com