+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Werk niet harder,
maar slimmer

Maak kennis met SALKIN Finance

Mkb advies

Succesvolle start up?

Een start-up ofwel een onderneming starten: volgens ons zijn er maar weinig dingen die dit evenaren of overtreffen.

Bij de oprichting van een start-up komen een boel kijken. Financiering, het aantrekken van personeel, de inrichting van de interne organisatie etc. 

Hoe sta je hierin? SALKIN Finance denkt graag met je mee. Bijdrage aan succes. Daar zijn we voor opgericht. Door een brede expertise van financiën, organisatie, etc. bieden we tools die je nodig hebt.  

Vrijblijvend en persoonlijk advies over de best passende producten? Neem contact op en informeer verder over wat wij voor je kunnen betekenen. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 2201946 en het online contactformulier.

3 gratis tips voor je start up?

Wat kunnen wij voor je betekenen

Dat is helemaal afhankelijk van wat je behoefte is.

Wij begeleiden technische start-ups waarbij de kennis van de founders voornamelijk op het product gericht is. Hierin kan deze groep vaak alomvattende hulp bij organisatorische en operationele bedrijfsaspecten gebruiken.

Een andere start-up is weer meer op finance gericht (de zogenoemde FinTech). Omdat bij deze groep founders al vaak een grotere kennis van juist deze facetten omgaat, ondersteunen wij hier meer als aanvulling op de operatie en als klankbord betreffende de ontwikkelde producten.

Wij zijn bedrijfskundigen die strategisch meedenken. In de rol van bedrijfsadviseur staan we de ondernemer bij.

Vanuit de bestaande situatie wordt de weg naar de optimale situatie uitgestippeld en bewandeld.

SALKIN Finance helpt ondernemers organisaties optimaal vorm te geven. Dit betekent dat wij ondersteunen bij het realiseren van snelle en constante groei, hogere winsten een een hogere waarde.

Klaar voor de volgende stap? Wij helpen je in de volgende versnelling!

Onze diensten zijn onder te verdelen in:

Advies

Accounting

Belastingen

Financieren

Interim oplossingen

Waar starten?

Wij zijn in Eindhoven gevestigd maar dat wil uiteraard niet zeggen dat wij alleen vanuit deze plaats werken. Dus of je een start-up hebt of wilt oprichten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag, Venlo of een andere leuke plaats in Nederland, we zijn graag behulpzaam!

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?