+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Maak een bedrijfsplan

Advies van financiering tot operatie

Advies eigen bedrijf starten

Voor de startende ondernemer

Bij het starten van een onderneming komen een heleboel dingen kijken. Dit wil je goed geregeld hebben en daarnaast niet onnodig geld uitgeven. Dat begrijpen we en hierop hebben wij onze diensten ingericht. Wanneer je puur een oplossing zoekt om boekhouding en belastingen geregeld te hebben of je verdere begeleiding nodig hebt, wij staan voor je klaar.

 

Met SALKIN Robo, hebben wij de tool om je administratieve werkzaamheden uithanden te nemen. Deze app maakt gebruik van Robotic Accounting. Dat betekent dat je boekhouding voor 90% geautomatiseerd is.

 

 • Altijd live!
 • DASHBOARD
 • Wij denken met je mee!
 • Wij helpen je beter presteren door de verzorging van livedata. Het verzorgen van je financiële administratie behoort tot onze standaard diensten. Dat geldt ook voor het opstellen van de jaarcijfers voor de externe doeleinden.

 

Wij zijn adviseurs met kennis van de nieuwste boekhoudsoftware. Dat betekent dat wij de financiële administratie, maar ook de salarisadministratie, het factureren en aanmanen, de projectadministraties en tussentijdse cijfers, in de hoogste mate geautomatiseerd hebben. Dat is de randvoorwaarde om kostenneutraal bedrijfsadvies te kunnen verlenen. Als klant van SALKIN Finance ben je zeker van een boekhouding die voldoet aan de interne bedrijfsrichtlijnen als ook financiële wet- en regelgeving en dat op de meest efficiënte wijze.

 

 • Gratis facturatie
 • Gratis app
 • Gratis dashboard
 • Vast bedrag per maand
 • Geen verrassingen
 • Geen dure pakketten
 
 

Oprichting van een start-up

Wat is er leuker dan een goed idee en deze om te zetten in een onderneming met impact? Volgens ons zijn er maar weinig dingen die dit evenaren of overtreffen. Bij de oprichting van een start-up komen een boel kijken. Bijvoorbeeld de financiering, het aantrekken van personeel, de inrichting van de interne organisatie etc. Wij gaan ver bij het ondersteunen van onze klanten. Het streven is een substantiële bijdrage aan de vormgeving en groei van ondernemingen te leveren. Door onze brede expertise van financiën, organisatie, marketing en sales en andere bedrijfskundige elementen bieden we start-ups de ondersteuning die je vaak alleen bij grotere organisaties ziet.

 Vrijblijvend en persoonlijk advies over de best passende producten? Neem contact op en informeer verder over wat wij voor je kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 2201946 en het online contactformulier

 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Dat is helemaal afhankelijk van wat je behoefte is. Wij begeleiden technische start-ups waarbij de kennis van de founders voornamelijk op het product gericht is. Hierin kan deze groep vaak alomvattende hulp bij organisatorische en operationele bedrijfsaspecten gebruiken. Een andere start-up is weer meer op finance gericht (de zogenoemde FinTech). Omdat bij deze groep founders al vaak een grotere kennis van juist deze facetten omgaat, ondersteunen wij hier meer als aanvulling op de operatie en als klankbord betreffende de ontwikkelde producten.

Wij zijn bedrijfskundigen die strategisch meedenken. In de rol van bedrijfsadviseur staan we de ondernemer bij. Vanuit de bestaande situatie wordt de weg naar de optimale situatie uitgestippeld en bewandeld.

SALKIN Finance helpt ondernemers organisaties optimaal vorm te geven. Dit betekent dat wij ondersteunen bij het realiseren van snelle en constante groei, hogere winsten een een hogere waarde.

Klaar voor de volgende stap? Wij helpen je in de volgende versnelling!

Onze diensten zijn onder te verdelen in:

 

 • Advies
 • Accounting
 • Belastingen
 • Financieren
 • Interim oplossingen

 

Wij zijn in Eindhoven gevestigd maar dat wil uiteraard niet zeggen dat wij alleen vanuit deze plaats werken. Dus of je een start-up hebt of wilt oprichten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag, Venlo etc., we zijn graag behulpzaam.

Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

 

 

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?