+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Tools

Die waarde toevoegen!

SALKIN Robo

Wij hebben onze standaarddiensten grotendeels geautomatiseerd. Bankmutaties worden dagelijks verwerkt. Inkoopfacturen, zonder scan en herken, worden volledig automatisch gematcht en verwerkt. Verkoopfacturen worden elektronisch verzonden en automatisch geboekt. Ook de aangifte omzetbelasting is met een klik via Digipoort ingediend. De salarisverwerking van je medewerkers is in Robo geïntegreerd waardoor de gehele verloning geautomatiseerd is opgezet. Dit is de waarborg die het mogelijk maakt advies op maat en de tools van een multinational te leveren voor de prijs van een administratiekantoor. Je beschikt over de SALKIN Robo app. Hiermee factureer, fiatteer en houd je live inzicht in je financiën.

SALKIN Docs

beschikt als klant van SALKIN Finance over legio documenten zoals templates van overeenkomsten en brieven. Dat bespaart tijd, geld en stelt je in staat je zaken vooraf goed te regelen. Indien gewenst beoordelen wij de inhoud.

SALKIN Cloud

Wij staan voor dienstverlening die onze klanten uit het midden en kleinbedrijf de mogelijkheden van een multinational biedt. Om dit soort diensten in combinatie met een interessante prijsstelling te bieden, zijn efficiënte bedrijfsprocessen cruciaal. Hierin heeft digitalisering een belangrijke rol. Wij willen het milieu niet onnodig belasten en ook levert deze werkwijze een enorm efficiencyvoordeel, welke zich wederom in lagere kosten vertaalt. Dat heeft als voordeel dat wij onze klanten minder hoeven te belasten, wat onze diensten aantrekkelijker maakt voor de klant. Om dit werkelijk bruikbaar en consistent om te zetten, hebben we SALKIN Cloud ontworpen. Al onze bestanden worden hierin opgeslagen en zijn eenvoudig te vinden en overal toegankelijk. De door ons gebruikte servers voldoen aan de beste beveiligingsvereisten. Deze voordelen willen wij onze klanten ook bieden. Daarom beschik je als klant van SALKIN Finance over voldoende opslag om al je documenten op te slaan. Ook alle documenten en rapporten die we voor je opstellen worden hierin opgenomen zodat je altijd over de voor jou relevante gegevens kunt beschikken.

SALKIN Analytics

ij stellen klanten onze data-analyse tools tot beschikking die interne en externe inzichten verschaffen.

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?