+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Visie SALKIN Finance

Van onze kernwaarden, naar de doelstellingen en de optimale toekomst.

Begrijpelijk, buitengewoon en beloofd is beloofd zijn de kernwaarden voor een langdurige en gewenste samenwerking

We nemen je (financiële) vraagstukken uit handen en houden je altijd op de hoogte. En dat in begrijpelijke taal. Want het is jouw onderneming en we vinden het belangrijk om te laten zien hoe we daar een bijdrage aan leveren.
“Als ondernemers willen we andere ondernemers helpen om te bouwen aan een duurzame en winstgevende organisatie. We geloven in de voordelen van een juiste strategie en denken in mogelijkheden en kansen”
Buitengewoon betekent voor ons doelen ambitieus te stellen en dan boven deze verwachtingen te presteren. We zijn ambitieus en dagen onszelf uit en nemen geen genoegen met goed, maar streven naar het beste resultaat voor de klant en onszelf omdat we ertoe willen doen. Voor onze klanten, onze collega’s, onze vrienden, familie en de samenleving. Voor meer groei, succes en geluk. En wellicht overbodig om te noemen: we doen wat we zeggen! We zijn professioneel, kundig, leveren goed werk en hechten veel waarde aan het nakomen van beloften en een fijne samenwerking. Dat is onze belofte aan jou! Onze kijk op boekhouding en fiscaliteit is anders dan die van veel van onze concurrenten. Wij zijn er van overtuigd dat boekhouding en fiscaliteit erg belangrijke zaken zijn. Deze zijn dan ook de fundamentele aspecten van ons werk. Dat neemt niet weg dat je veel werkzaamheden kunt, en in onze ogen zelfs moet, automatiseren. Kosten- en tijdreductie en minder fouten verhelpen de onderneming naar een betere bedrijfsvoering, dit geeft ruimte om samen met de klant innovatieve strategieën te ontwikkelen die tot concurrentievoordelen leiden. Het verschaffen van inzicht en continue wisselwerking met de klant is de basis van ons werk. Hiermee leveren wij een bijdrage die de onderneming in het MKB naar het volgende plan tilt en dat is waar de ondernemer werkelijk behoefte aan heeft. Wij hebben passie voor het behalen van meetbare resultaten en ondernemers ondersteunen bij het nemen van complexe strategische vraagstukken. Het aandragen van concrete oplossingen met impact voor het bedrijf.
Visie is naleven.
bedrijfsadviseur Niklas Plasmans

We helpen ondernemingen succesvol te zijn. Voor een gezonde onderneming en bovenal een gelukkige ondernemer.

Niklas Plasmans

Managing Partner, SALKIN Finance

Je visie kraakhelder formuleren in 4 stappen

Inzicht in onze werkwijze om de kern van de onderneming boven te brengen. Resulteert in betere interne en externe focus. Voor je werknemers en alle ander stakeholder van onschatbare waarde.

Contact

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?