+31 (0) 40 220 1946

van 8:00 - 19:00 ma-za

Werk niet harder,
maar slimmer

Maak kennis met SALKIN Finance

Mkb advies

 

Gratis whitepaper: Wat maakt een onderneming succesvol?

Wil jij weten wat een onderneming nou succesvol maakt? Download gratis de whitepaper van bedrijfsadviseur Niklas Plasmans van SALKIN Finance en ontdek de vijf levensfases van een onderneming. Een handige whitepaper vol inzichten voor ondernemers om hun organisatie in de volgende versnelling te brengen.

 

Vul hieronder je gegevens in om per mail de whitepaper te ontvangen.

 

 

Over SALKIN Finance

SALKIN Finance heeft als doel om MKB’ers de tools en expertise te verschaffen die normaliter enkel voor de grote ondernemingen is weggelegd. Denk aan praktisch bedrijfsadvies op maat waarmee jij jouw onderneming kunt laten groeien. Grootse ambities zijn er om naartoe te streven. Samen werken we aan innovatie en je leert hoe je succesvol met je onderneming kunt groeien.

 

Ondernemers zijn mensen met lef die risico’s nemen met oog op toekomst en geluk. Ben jij hier één van en op zoek naar inzicht om je onderneming verder uit te bouwen? Lees dan verder! SALKIN helpt jou je groeiambitie te verwezenlijken.

Jouw groeiambitie verwezenlijken?

Je ziet kansen in de markt en hebt geld nodig om deze te verwezenlijken? Laat ons je helpen. Deel je ambitie en wij kijken samen hoe we deze droom kunnen verwezenlijken onder het genot van een goede kop koffie.

Op de hoogte blijven?

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden. Voor meer informatie zie: cookies wat zijn dat?